Hoofdsponsor Zangkoor Mosaïque
Ruitersport Seurenheide

Ruitersport Seurenheide

Ruitersportcentrum Seurenheide bestaat uit een gezellig manegebedrijf voor zowel valide als minder valide ruiters, pensionstalling voor zowel de recreatie- als wedstrijdruiter en de springstal van Paul Janssen. Het bedrijf is gelegen in het maasdorpje Well, in het hart van nationaal park de Maasduinen.

Bij r.s.c. Seurenheide staat “het opleiden en trainen van zowel ruiters als paarden” als kernactiviteit centraal. Het is een veelzijdig bedrijf waar het opleiden van ruiters en paarden samen gaat met gezelligheid en waar veiligheid voorop staat. Respect en welzijn van zowel mens als dier staan hoog in het vaandel en zal als rode draad terug te vinden zijn in alle activiteiten op het bedrijf.”

Wij zijn aangesloten bij de FNRS (Federatie Nederlandse Ruitersportcentra), FPG (Federatie Paardrijden Gehandicapten) en in het bezit van het veiligheidscertificaat (SVP) en 4 FNRS sterren. Dit wil zeggen dat wij regelmatig worden gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Hiermee onderscheiden wij ons van veel andere bedrijven waar het ook mogelijk is om paard te rijden. Kortom, een goede plek om met veel plezier de basis van het paardrijden te leren, voor jong en oud, valide of minder valide.

Ruitersportcentrum Seurenheide
’t Leuken 3a
5855 EK Well (lb)
Tel: 0478-501204
Tel Paul: 06-13520318 (pension en springstal)
Tel Sanne: 06-20236032 (manege)
info@rsc-seurenheide.nl

Hier zou uw advertentie kunnen staan.

Zangkoor Mosaïque

Zangkoor Mosaïque

Een kind kan de site doen!

Galerie Pictura

Kunstgalerie Pictura - Aijen

maasduinenlogo

Maasduinen Kalender

Administratiekantoor Cijferland