« Terug


Grens en Maas Hoeve

Grens en Maas Hoeve

Manege Grens en Maas Hoeve ligt in het hart van de Maasduinen; onbetwist een van de mooiste gebieden in Noord Limburg. Bij ons kan iedereen genieten van de paardensport in het groen. Vooral voor kinderen en jongeren bent u bij ons op het juiste adres, maar ook voor volwassenen hebben we ideale mogelijkheden.

Onze manege ligt in het hart van de Maasduinen; onbetwist een van de mooiste gebieden in Noord Limburg. Bij ons kan iedereen genieten van de paardensport in het groen. Vooral voor kinderen en jongeren bent u bij ons op het juiste adres, maar ook voor volwassenen hebben we ideale mogelijkheden.

Wij vinden het heel belangrijk dat er op een veilige, respectvolle en verantwoorde manier met de paarden/pony’s wordt omgegaan en daar wordt dan ook, buiten het rijden om, extra veel aandacht aan besteed.

Wij verzorgen opvang voor kinderen en jongeren met een beperking waarbij zorg en werk samen komen. Niet wat hen beperkt, maar wat hun mogelijkheden zijn, krijgt bij ons alle aandacht. Bij ons staat de pony daarbij centraal. Een pony oordeelt niet, geeft niet om uiterlijk vertoon en leeft in het hier en nu, een echte buddy. Deze heldere en eerlijke manier van communiceren schept vertrouwen en respect is daarom een ideale basis en manier om samen met de pony’s en begeleiders te werken aan zelfvertrouwen, respect, ontspanning en vooral plezier. De zorgboerderij is zelfstandig en de financiering gebeurt buiten de zorginstelling om, bijvoorbeeld via een PGB.

Grens en Maas Hoeve
Walbeckerweg 2
5856 CM Wellerlooi
077 – 473 28 44
info@grensenmaashoeve.nl


« Terug

Hier zou uw advertentie kunnen staan.

Zangkoor Mosaïque

Zangkoor Mosaïque

Beheer je eigen website

Galerie Pictura

Kunstgalerie Pictura - Aijen

maasduinenlogo

Maasduinen Kalender

Administratiekantoor Cijferland