Hoofdsponsor Zangkoor Mosaïque

Taste & Go

Eten en drinken

In Maasduinen wonen en werken mensen die van goed eten en drinken houden. Dat zal wel met onze Bourgondische inslag te maken hebben. We houden ervan om zelf lekker te eten en te drinken, maar ook om er anderen van te laten genieten. In Maasduinen zijn daarom tal van grote en kleine bedrijven waar heerlijke, gezonde producten vandaan komen. Van theekruiden tot tomaatjes. Van asperges tot ambachtelijk gebrouwen bier. Eerlijk en met liefde gemaakt. Geproduceerd op fietsafstand van Taste & Go. Die producten willen we u graag laten proeven. U kunt heerlijk bij ons komen eten, een picknickmand meenemen of uw boodschappen voor thuis op komen halen.
Taste & Go verhuurt (elektrische) fietsen en mountainbikes zodat u Wellerlooi, de Maasduinen en de regio kunt ontdekken. U kunt ook op pad met een electrische retro-scooter, jeep of zelfs een tuk tuk. Deze ludieke vervoersmiddelen worden door onze partners verhuurd, maar kunt u gewoon bij ons reserveren.

Taste & Go biedt ook arrangementen aan: verhuur in combinatie met koffie en heerlijke Limburgse vlaai of een lekkere lunch bijvoorbeeld. De arrangementen zijn met zorg voor u samengesteld. Als u specifieke wensen hebt maken we graag een arrangement voor u of uw groep op maat.

Winkelen

Elke dag verse groenten en fruit van de tuinders en boeren uit Wellerlooi en omstreken. Fraaie (verse!) boeketten van LaBellefleur uit Arcen. Heerlijke zelfgemaakte jam, (bosbessen)honing, sappen en andere lekkernijen, gemaakt van producten uit de regio. Maar u bent ook welkom voor leuke cadeaus voor een verjaardag, vader- en/of moederdag of gewoon… omdat het leuk is.

Sport & wellness

Na een flinke fietstocht is het heerlijk ontspannen in onze sauna. Daarna lekker relaxen op een van onze luxe zonnebedden met een heerlijk muziekje op de achtergrond.

Als u nog energie over heeft kunt u terecht in de fitness-ruimte en, eventueel onder professionele begeleiding van Ruud Jacobs, een trainingsprogramma afwerken.

Activiteiten

Taste & Go biedt een zeer breed scala aan activiteiten, zowel voor binnen als buiten. Deze activiteiten kunt u ook combineren als u dat wilt. We denken graag met u mee om een passend programma samen te stellen voor uw gezelschap.

Arrangementen

Taste & Go biedt een heel divers programma aan arrangementen voor gezinnen, (vrienden)groepen en bedrijven. Wat denkt u van starten met een ontbijtje, daarna op de fiets voor een rondleiding bij één van de tuinders of boeren, een uitgebreide lunch met streekproducten en afsluiten met een indoor jeu-de-boules-competitie bijvoorbeeld. Of liever een actiever programma? Met een jeep de omgeving verkennen of indoor-handboogschieten? Met een klein gezelschap of met een groep van 100 personen?

Openingstijden

Taste & Go is dagelijks geopend van 6.30 uur tot 22.00 uur.

Op zaterdag en zondag zijn we geopend vanaf 7.30 uur.

Taste & Go
Rijksweg Zuid 25
5856 AA Wellerlooi
T 0478 85 49 88

Beheerders
Saskia Michiels 06-46706643
Ankie Driessen 06-28968636

info@tasteandgo.nl
www.tasteandgo.nl

Hier zou uw advertentie kunnen staan.

Zangkoor Mosaïque

Zangkoor Mosaïque

Een kind kan de site doen!

Galerie Pictura

Kunstgalerie Pictura - Aijen

maasduinenlogo

Maasduinen Kalender

Administratiekantoor Cijferland